Een duurzaam alternatief voor maandverband en tampons met Snuggs
Lifestyle · Feb 13, 2023

Duurzaam alternatief maandverband Snuggs
Duurzaam alternatief maandverband Snuggs
Duurzaam alternatief maandverband Snuggs
Duurzaam alternatief maandverband Snuggs
Duurzaam alternatief maandverband Snuggs
Duurzaam alternatief maandverband Snuggs
Duurzaam alternatief maandverband Snuggs

#Reclame #ad

Omdat ik het steeds zo een verspilling vind om elke maand wanneer mijn menstruatie doorbreekt het ene maandverband na het andere te gebruiken en dan weer weg te gooien, ben ik op zoek gegaan naar andere alternatieven voor maandverbanden en tampons. Als snel kwam ik terecht bij menstruatie ondergoed en bij het merk Snuggs :)

Wat me vooral opvalt aan Snuggs is dat zij echt heel erg leuke modelletjes hebben aan menstruatie ondergoed en enorm veel verschillende kleuren. Ook kan je dus kiezen welke “sterkte” of “doorlaatbaarheid” je wenst, afhankelijk van hoe hevig je menstruatie is. 

Ik ben dus aan de slag gegaan, voor de eerste keer in mijn leven met herbruikbaar menstruatie ondergoed en ben het dus ook meteen beginnen dragen tijdens mijn volgende menstruatie. Ik was wel een beetje nerveus over hoe dat zou lopen. Toen ik het Snuggs ondergoed aan had, voelde ik meteen hoe goed het zat. Heel kwalitatief en ik had eigenlijk ook niet het gevoel dat er lekken zouden ontstaan op mijn kleding (wat ook niet is gebeurd :)). Je kan de slipjes 8 tot 10 uur dragen en daarna dien je ze te vervagen. De eerste dagen van mijn menstruatie heb ik ze na 6 a 8 uur vervangen en meteen ook gewassen. Ik moet zeggen dat de vlekken er heel eenvoudig uit te krijgen waren en dat ze daarna nog steeds even goed voelden om te dragen. Ook was ik enorm opgelucht dat ik niet steeds nieuw maandverband diende in te leggen en oud maandverband diende weg te gooien. Dit zorgt namelijk voor enorm veel afval en dat was ik enorm beu :) Ook was ik zeer tevreden met het dunne absorberende laagje in het ondergoed. Je voelt eigenlijk niet dat je menstruatie ondergoed draagt ;) De rode onderboek was zeker mijn favoriet!

Ook heb ik nog goed nieuws voor de lezers die interesse hebben om zelf ook  een paar Snuggs aan te schaffen :) Ik mag namelijk mijn kortingscode “JENNAMINNIE” delen waarmee jullie 15% korting krijgen vanaf vandaag en deze zal vanaf nu dan ook 2 weken geldig blijven. Klik hier om naar de website te gaan en mijn code te gebruiken!

Zouden jullie het aandurven om over te schakelijk op menstruatie ondergoed?! Laat het weten in de comments!


Neem zeker ook een kijkje op hun leuke Instagram pagina :)

XOXO JM

10 Comments
* Your e-mail address will never be published

Silke Meers says:
Feb 22, 2023

reply

Leeeuuukkkkkkkk :)

Lonneke K says:
Feb 22, 2023

reply

Is dat een merk uit belgie? Betalen we daar verzending op?

Lara fashion queen says:
Feb 20, 2023

reply

Love it babe, suits you well ;-)

Lut Remmers says:
Feb 20, 2023

reply

Prachtige slips!

Ann says:
Feb 16, 2023

reply

Ik had hier nog niet over gehoord, maar is zeker iets dat ik eens ga bezien.

Lully O says:
Feb 16, 2023

reply

The red one suits you well babe

Annabel M says:
Feb 15, 2023

reply

Toffe blog Jenna, ik heb ook is gaan kijken opde site en ziet er leuk uit!!!!!

Kathleen Mertens says:
Feb 14, 2023

reply

Zijn ze comfy?

Laura says:
Feb 14, 2023

reply

Ik vind de rode slip ook wel echt mooi staan. Houden ze echt goed alles tegen?☺️

Lennert says:
Feb 14, 2023

reply

Mooie blogpost :-)