Extensions verwijderen en nieuwe clipjes!
Beauty · Jul 02, 2018

jenna minnie jennaminnie extensions stylinglounge maisonmaite
jenna minnie jennaminnie extensions stylinglounge maisonmaite
jenna minnie jennaminnie extensions stylinglounge maisonmaite
jenna minnie jennaminnie extensions stylinglounge maisonmaite
jenna minnie jennaminnie extensions stylinglounge maisonmaite
jenna minnie jennaminnie extensions stylinglounge maisonmaite
jenna minnie jennaminnie extensions stylinglounge maisonmaite

Hai lieverds! 

Intussen had ik mijn extensions al weer 4 maandjes en was het tijd om ze bij Styling Lounge weer eens te laten verwijderen! Zelf neem ik niet permanent gewone exentsions: ik neem altijd een maandje of 4 gewone extensions en wissel dan af met clip-in’s. Het heeft allebei voordelen en daarom vind ik het super leuk om af te wisselen ☺

Eerst worden alle extensions een voor een verwijderd. Een heel werkje, want ik had zelf 250 stuks in! Daarna worden mijn haartjes lekker gewassen en als alles weer droog is, gaan we op zoek naar de juiste kleur clip in’s om in mijn haren te steken! 

jenna minnie jennaminnie clipinextensions stylingliounge
jenna minnie jennaminnie clipinextensions stylingliounge

En… klaar is de klus! Alweer prachtige haartjes met deze super mooie Perfect Hair clip-in extensions. Je kan amper zien dat ze in mijn haar zitten en dat is wat ik er zo geweldig aan vind. Wanneer ik ga slapen haal ik ze er gewoon lekker weer uit!

Voor diegene onder jullie die ook graag een fab haarcoupje willen of prachtig lang en dik haar, neem zeker een kijkje op de website van Styling Lounge
 

Je kan hier meer info raadplegen over Styling Lounge of @Stylingloungehairextensions
Heb je vragen over dit product? Comment onderaan of contacteer mij.
 

Xoxo JM

jenna minnie jennaminnie extensions stylinglounge maisonmaite

8 Comments
* Your e-mail address will never be published

Willhem says:
Jul 02, 2018

reply

Kei sjiek xx

Kaat Fashionista says:
Jul 02, 2018

reply

De perfect blogpost voor mij, je haar is prachtig Jenna

Maite says:
Jul 02, 2018

reply

Kei leuke blogpost meid. We gaan hem morgen om 12u online posten. #leukleukleuk En geniet er vooral van he ;)

Rino P says:
Jul 02, 2018

reply

Wow babe, you look stunning kiss

Maite says:
Jul 02, 2018

reply

@Sanne

Oh dank je wel Sanne :)

Maite says:
Jul 02, 2018

reply

@Annelies

Spring gerust eens binnen in 1 van onze salons meid of stuur ons gewoon een mailtje : info@stylinglounge.be wink

Sanne says:
Jul 02, 2018

reply

Heel mooie haarjtes!

Annelies says:
Jul 02, 2018

reply

oooh wat een toffe post, ik heb zeker ook interesse!!