Huur een kip bij huureenkip.nl
Lifestyle · Jul 24, 2022

huureenkip.nl
huureenkip.nl
huureenkip.nl
huureenkip.nl
huureenkip.nl
huureenkip.nl
huureenkip.nl
huureenkip.nl
huureenkip.nl
huureenkip.nl
huureenkip.nl

#Reclame #ad (gifted based sponsorship)

Omdat ik al een hele tijd speelde met het idee om kipjes te nemen, leek het ons enorm leuk om het hele proces van ei tot ei oogsten volledig te doorlopen (zo ver zitten we natuurlijk nog niet) :) Dat is een enorme leerschool, want wij hadden nog nooit kuikentjes uitgebroed en het leek me dan ook enorm leuk om dit een keertje te gaan doen! Bij huureenkip.nl kan dat ook! Zij bieden verschillende pakketten aan. Zo kan je je eigen kuikens uitbroeden (met een broedmachine zoals wij dit hebben gedaan), je kan ook gewoon volwassen kippen huren, enzo verder!! Enorm veel opties die je allemaal op de website kan nagaan. Omdat men vaak kippen in huis neemt zonder de benodigde kennis is Huur Een Kip het leven ingeroepen. Via Huur Een Kip kom je er achter of het opvoeden en houden van kippen ook echt iets voor jouw is. Zo kan je de kippen dus huren en krijg je via hen ondersteuning via Whatsapp voor al je vragen! Zij staan je enorm bij in het hele proces en met al je vragen kan je bij hen terecht :) Na een bepaalde duur kan je de kipjes dan terug inleveren en gaan zij verder in het huurprogramma van Huureenkip.nl. Je kan er ook voor opteren om ze alsnog te houden als je dat zou willen!!

Onze ervaring was echt heel leuk. We zijn van start gegaan met de eitjes en de broedmachine. Heel erg spannend, want ik kende er eigenlijk helemaal niets van. Gelukkig kreeg ik veel ondersteuning!! De eitjes hebben iets van een 21 dagen in de broedmachine gestaan en toen zijn ze beginnen uitkomen. Ook dat was heel erg spannend en een enorm mooie ervaring om mee te maken. Je hebt er dagen naar uitgekeken om je kuikentjes te kunnen verwelkomen en dan was eindelijk dat moment daar. 

Onze kuikens mochten na 24 uur uit de broedmachine (wanneer ze helemaal droog waren) en in de kooi met warmteplaat worden geplaatst. Het zijn echt super schattige lieve beestjes die zorgen voor heel veel leven in huis! Mila vindt ze ook echt geweldig :) Ik denk dat ze ook veel heeft bijgeleerd over kuikentjes en ze toont er ook veel interesse in. Gelijk leert ze ook hoe ze met dieren moet om gaan en dat vind ik zelf ook erg belangrijk. 


Wat vinden jullie van de kuikentjes? Ze zijn enorm schattig, niet? :) Indien jullie ook interesse hebben om dit enorm boeiende experiment aan te gaan, neem dan zeker een kijkje op de website van huureenkip.nl :) Ze hebben trouwens ook een leuke instagram pagina!

XOXO JM

11 Comments
* Your e-mail address will never be published

Lulu Geers says:
Sep 17, 2022

reply

Cutiezzzzz

Noe M says:
Aug 21, 2022

reply

Hebben jullie dat allemaal zelf gedaan?! Met die kuikens?! Hoe geweldig:-)))

Lucia says:
Aug 21, 2022

reply

They are the cutest chicks i have seen in my life!

Claudia says:
Aug 15, 2022

reply

Ze zijn heel erg schatting 

Laurent says:
Aug 06, 2022

reply

Prachtige kiekens hahahaha

Annabel K says:
Jul 27, 2022

reply

Dus je kan eigenlijk kiezen of je graag kuikens wil of grote kippen? En je krijgt er dan ook een hok en alle benodigdheden bij?

Daniel says:
Jul 27, 2022

reply

Hoeveel kuikentjes heb je uiteindelijk over gejouden? X

Sanne P says:
Jul 26, 2022

reply

Fiijjjjnnnn

Ridiculous rusi says:
Jul 26, 2022

reply

These baby chicks are super sweet :-)

Michael says:
Jul 26, 2022

reply

Ik vind je kuikens echt enorm mooi! En wat een leuke dienstverlening doen ze bij huur een kip!

Lore Smets says:
Jul 26, 2022

reply

Oooo wat zijn ze schatting!!!