Jouw eetbare tuin met Fruticos
Gardening · Jun 08, 2022

fruticos
fruticos
fruticos
fruticos
fruticos
fruticos
fruticos
fruticos

#Reclame #ad (Gifted based sponsored partnership) 

Zoals jullie wel weten ben ik heel veel bezig met zelfvoorzienend leven en daar hoort natuurlijk ook bij dat je zelfvoorzienend bent op vlak van eten. Natuurlijk is het moeilijk haalbaar om volledig onafhankelijk te zijn qua voeding. Als je dat echt zou willen kan je beter een boerderij kopen en een enorm groot stuk land, maar dan nog moet je ook de kennis hebben van het houden van vee.

Dat gezegd heb ik dus wel een leuke shop gevonden waar je eetbare planten kan terugvinden en verschillende smaken en kleuren: Fruticos! Ze bieden zowel groetensoorten als fruitsoorten aan :) Ik vind het zelf een enorm leuke shop en om eerlijk te zijn, de aardbeitjes die ik via hen heb verkregen zien er het gezondste uit van alle aardbei plantjes die ik momenteel heb staan!

Bij Fruticos kan je verschillende dingen shoppen: zaden, bomen, planten, moestuinbakken,… noem maar op :) Enorm veel keuze! Ze bieden een gegarandeerde kwaliteit, 100 procent groeigarantie en een enorme kwaliteit verbonden aan hun producten. Wat ik ook leuk vind aan hun shop is dat zij verschillende pakketten aanbieden qua plantjes. Bijvoorbeeld een pakketje met aardbeien zoals hetgeen dat ik zelf heb ontvangen, met daarbij de potgrond en de geschikte bemesting :) Ook leuk om te weten: als je een bestelling plaatst bij Fruticos voor 14u, krijg je je bestelling de volgende dag al aangeleverd ;)


Wat vinden jullie van Fruticos? Laat het me weten in de comments en ga zeker ook eens kijken op hun leuke instagram pagina!

XOXO JM

10 Comments
* Your e-mail address will never be published

Lauren k says:
Jun 18, 2022

reply

Dat beitje is zo schattig :-)

Nanadoe says:
Jun 18, 2022

reply

They look indeed pretty

Lalu says:
Jun 18, 2022

reply

How is it going in the mean while with your plants?

jan says:
Jun 18, 2022

reply

Mooiiiii

May christ says:
Jun 11, 2022

reply

Loving these pucs babe, love how you are doing your garden!!!

Lauralien says:
Jun 11, 2022

reply

Wat een speciale aardbeien ;-) x

Sanna Luyten says:
Jun 09, 2022

reply

Handige tip merci!

Katrien L says:
Jun 09, 2022

reply

Die planten zien er echt hezl erg mooi uit!

Ellemieke says:
Jun 09, 2022

reply

Wat een mooie foto's! Wij hebben ook de aardbeien staan :-)

Manni says:
Jun 08, 2022

reply

Leeeuuuuuukkkkkk