Kaya sieraden: juwelen die mijn hartje blij maken
Fashion · Feb 22, 2023

Kaya sieraden
Kaya sieraden
Kaya sieraden
Kaya sieraden
Kaya sieraden
Kaya sieraden

#Reclame #ad (#Gift)

Een betekenisvol moment in je leven wil je nooit vergeten. Tenminste zo sta ik er toch tegenover :) Zo was bijvoorbeeld de geboorte van mijn lieve dochter Mila een moment waar ik altijd met veel liefde naar terug zal kijken. 

Wat is er leuker dan dit mooie moment te koppelen aan een leuk juweel dat je altijd kan dragen en op die manier er ook altijd met veel passie naar terug kan kijken? Bij Kaya sieraden kan je prachtige juwelen vinden die je terug brengen naar dat ene moment! 

Of het nu gaat over een verjaardag, een geboorte, moederdag of een overlijden, voor elk moment kan je er het gepaste juweeltje vinden :) Ik zie het als een tastbare herinnering. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor gepersonaliseerde sierraden door middel van het laten graveren van een naam. Geweldig toch?! :) Ook echt een aanrader voor wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een leuk medaillon of als men een toffe heren armband wil? 

Ik heb gekozen voor een mooi geboorte armbandje en een hartjes armbandje! Wat zien ze er toch ongelofelijk leuk uit rond mijn pols :)

Ga dus zeker ook een kijkje nemen bij Kaya sieraden voor de warmste geschenken of persoonlijke juwelen. 
Ze hebben trouwens ook een super leuke Instagram pagina :)

XOXO JM

4 Comments
* Your e-mail address will never be published

Sandra Cloedt says:
Feb 23, 2023

reply

Staan je zeer goed, ik ben ook is gaan kijken op de website en lijkt me heel interessant om ook eens een koopje te doen let de naam er bij gegraveerd 

Lana Meys says:
Feb 23, 2023

reply

Zijn ze duur om aan te kopen of valt het mee?

Marjolein says:
Feb 22, 2023

reply

Staan je echt top!!

Silke Meers says:
Feb 22, 2023

reply

Ooooh ze zien er echt heel erh mooi uit! Ik vind dat armbandje echt de max met die bloem ;-) x