Ontspannen spieren met de elektrische dekens
Interior · May 08, 2022

medisana elektrisch deken
medisana elektrisch deken
medisana elektrisch deken
medisana elektrisch deken
medisana elektrisch deken
medisana elektrisch deken
medisana elektrisch dekenDat ik al jaren aan de aandoening fibromyalgie lijd, weten jullie intussen waarschijnlijk allemaal. Hierdoor heb ik vaak te kampen met spierpijnen. Elke dag kan weer zo een dagje zijn dat mijn lichaam niet mee wil en dat ik de hele dag zoveel pijn heb dat ik niet uit bed kan.

Hoewel fibromyalgie moeilijk te behandelen is, zijn er toch een aantal dingen die je kan doen om de pijn aan je spieren te verlichten en om je spieren te ontspannen. Deze zaken zijn niet alleen nuttig wanneer je fibromyalgie hebt, maar ook als je te kampen hebt met andere aandoeningen aan de spieren zoals reuma, artritis, overbelaste spieren door een inspanning, enzo verder!

Een van die dingen is warmte aanbrengen op de pijnlijke spieren of weefsels. Er zijn verschillende manieren om dit toe te passen en een van mijn fav manieren is het gebruik van een elektrisch deken. Ik heb mezelf daarom een 2 elektrische dekens aangeschaft van Medisana. Eentje in regulier formaat en eentje in XL formaat, voor je weet maar nooit :)

De elektrische dekens van Medisana zijn echt heel kwalitatief. Ze voelen enorm zacht aan en ze geven een zeer ontspannen gevoel. Bovendien vind ik dat ze ook heel eenvoudig zijn in gebruik. Ik ben altijd al een fan geweest van Medisana. Zo heb ik bijvoorbeeld een tijdje geleden ook een luchtbevochtiger van hun merk in huis genomen :) Tot nog toe ben ik ook daar heel erg tevreden van!! 

Willen jullie ook graag een elektrisch deken aanschaffen? Neem dan zeker een kijkje op de website of hun leuke Instagram pagina!


Laat ook weten in de comments of jullie al eens een elektrisch deken hebben geprobeerd :)

XOXO JM

10 Comments
* Your e-mail address will never be published

Leila P says:
May 13, 2022

reply

Ik wil dat al zo lang maar bang dathet in brand gaat vliegen hahaha

Pat G says:
May 12, 2022

reply

Can you also get it from Finland?

Lore mertens says:
May 12, 2022

reply

Wij hebben hier ook al heel wat producten van medisana. Heel tevreden van!

Maline says:
May 11, 2022

reply

Awesome, how long does it work without charging?

Ally kane says:
May 11, 2022

reply

We need these so bad

Marjolein says:
May 11, 2022

reply

Ik zoek al lang een dekentje zoals dit. Inderdaad niet erg duur. Ga ik zeker eens over nadenken!

Ben p says:
May 11, 2022

reply

It's also handy to prep for cold days!

Maya says:
May 10, 2022

reply

Loving it so much, these blankets look so cute

Maarten Smets says:
May 10, 2022

reply

Ik heb ook dringend zo een deken nodig!

Jana says:
May 10, 2022

reply

Leuk dekentje omg