Prachtige kippenhokken bij De Huisdiersuper
Gardening · Jul 15, 2022

de huisdier super webwinkel kippenhok
de huisdier super webwinkel kippenhok
de huisdier super webwinkel kippenhok
de huisdier super webwinkel kippenhok
de huisdier super webwinkel kippenhok

#Reclame #ad (Gifted based sponsored partnership) 

Zoals jullie wel weten ben ik enorm bezig met zelfvoorzienend leven :) Kippen horen daar natuurlijk ook bij omdat zij met hun eitjes voor de proteïnen zorgen die jij nodig hebt! :) 

Omdat we graag kipjes wensten, maar niet echt enorm veel plaats hebben, ben ik op zoek gegaan naar een leuk kippenhok dat niet superveel ruimte in neemt, maar wel leuk is, hierdoor kwam ik terecht bij De Huisdiersuper. Ze verkopen enorm veel leuke kippenhokken in alle geuren en kleuren en er is voor ieder wat wils. Zelf hebben wij gekozen voor een Voldux kippenhok met een ren er aan vast gemaakt. De hooiberg is zwart van kleur met hout er in verwerkt, en de ren is ook in hout met een toffe deur er in. Omdat wij voor krielkippen wensen te gaan (jullie hebben vast de kuikens al gezien op onze stories op instagram), leek dit hok ons wel gepast van formaat. We hebben ook een paar kleine aanpassingen gedaan aan het hok. We hebben het een kleine beetje groter gemaakt door aan de zijkant een paar stukjes bij te plaatsen :)

De Huisdiersuper is een webshop waar je echt alles kan terugvinden voor je dier. Je kan er spulletjes terugvinden voor kippen, katten, honden, … noem maar op :) Ze zijn uitgegroeid tot 1 van de grootste webshops voor benodigdheden voor huisdieren. Een ander pluspunt: ze bieden echt de beste verhouding in prijs en kwaliteit op de markt, zeker goed om te weten wanneer je op het internet op zoek gaat naar benodigdheden voor je huisdier. PS: ze beschikken ook over een fysieke winkel waar je prettig verder geholpen wordt met al je vragen!


Wat vinden jullie van ons kippenhok? Hebben jullie al gehoord van De Huisdiersuper? :) Neem zeker ook eens een kijkje op hun website of instagram pagina voor meer info!

XOXO JM

12 Comments
* Your e-mail address will never be published

Lulu Geers says:
Sep 17, 2022

reply

Perfect :-)

Lucia says:
Aug 21, 2022

reply

I think they will be super happy in it :-)

Daniel says:
Jul 27, 2022

reply

Is het speciaal hout dat zij gebruiken voor het hok? X

Julia Mins says:
Jul 26, 2022

reply

Heefr je partner dat helemaal zelf in elkaar gezet? Top!!!

Mira Wadin says:
Jul 24, 2022

reply

I just had a look at this one and it looks super cute, I would love one of these for my chikens too, we are living in the Netherlands 

Lore Smets says:
Jul 18, 2022

reply

Hoeveel kippen ga je houden? Wel een prachtig hok hoor, ook een website waar enorm veel keuze is aan producten. Wat leuk dat ze in NL en BE leveren. Onze poezen hebben hier misschien iets aan. 

Marie Geens says:
Jul 17, 2022

reply

Ik heb net eens gaan zien op de website van de de webshop de huisdier super en echt veel keuze, ik ga zeker dingen aanschaffen voor onze kleine konijntjes hihi

Goddis says:
Jul 17, 2022

reply

Good for your little chicks!!

Danny says:
Jul 17, 2022

reply

Dat zullen je kuiken zeker fijn vinden!

Suz prep says:
Jul 17, 2022

reply

Love it babe you have the prettiest garden!!!

Allie K says:
Jul 15, 2022

reply

Wow ik ben echt jaloers, ook mooi ingewerkt zeg wow!!!

Brent says:
Jul 15, 2022

reply

Wat een prachtig kippenhok!!!