Premium beauty- en gezondheidsproducten shoppen bij Douglas
Lifestyle · Oct 02, 2022

Douglas fashion blog jennaminnie
Douglas fashion blog jennaminnie
Douglas fashion blog jennaminnie
Douglas fashion blog jennaminnie
Douglas fashion blog jennaminnie

#Reclame #ad (#NoGifts)

Online shoppen is tegenwoordig echt super eenvoudig! Gewoon even rond surfen op het internet en hopla, je vindt echt alles wat je nodig hebt :) Daarom koop ik ook de meeste van mijn beauty producten online. Een van mijn favoriete webshops voor het shoppen van de beste beauty producten is Douglas. Douglas verkoopt een breed gamma aan luxe verzorgingsproducten die eenvoudig terug te vinden zijn op de website. Alles is ook heel overzichtelijk waardoor je niet lang dient te zoeken.

Wanneer ik bij Douglas shop, bestel ik vaak de CK1 parfum van Calvin Klein. Dit is echt de beste parfum ever (in mijn opinie) ;) Het is een unisex parfum, en hij ruikt echt heerlijk naar Geurnoot, citroenzuur met als topnoot citroen, bergamot en met als hartnoot jasmijn, roos en viooltjes. Calvin Klein ONE Eau de Toilette brengt verfrissende tonen van groene thee, papaja en bergamot samen. Het parfum is een perfecte balans van heerlijke geuren. De CK1 parfum is niet overal even eenvoudig te vinden en op verschillende websites staat hij ook aan een hoge prijs te koop of is ie niet meer op voorraad (wat echt een enorme tegenvaller is als mijn flesje net leeg is ;)).

Wat ik ook een grote plus vind aan Douglas, is dat wanneer je voor 22:00 uur bestelt, je bestelling de dag er na al wordt geleverd. Soms moet je echt een week wachten op je bestelling en bij Douglas is dat nooit het geval. Wat een service!! :) Ook beschikken ze over een uitstekende klantenservice en alle producten worden verkocht tegen de beste prijzen!


Neem zeker een kijkje op Douglas als je zin hebt om lekker te schoppen of bekijk hun Instagram pagina ;)
 

XOXO JM

10 Comments
* Your e-mail address will never be published

Lamine Maison says:
Dec 22, 2022

reply

Sowiezo de aller beste

reply

Each foot comes with a unique look, with a plethora of colours atop a neutral base! The White Roma Green is super bright and can instantly lift your mood with its bright hues! Nike Dunk Low Reps

Mira w says:
Oct 13, 2022

reply

Best scent!

Allan says:
Oct 11, 2022

reply

Nice blog Jenna 

Sandy says:
Oct 11, 2022

reply

love it!!

Mila Mertens says:
Oct 06, 2022

reply

Een van de sites waar ik eigenlijk altijd koop. Zeer tevreden van! Goede levering en dergelijke 

Branda P says:
Oct 06, 2022

reply

CK is the best perfume of all times!

Maria says:
Oct 06, 2022

reply

Fijne vondst, ga ik straks eens naarwsurfen

Manni says:
Oct 05, 2022

reply

Ik gebruik ook altijd dat parfum, is echt de beste geur op de markt!

Lulu Geers says:
Oct 05, 2022

reply

Leuke shop Jenna :-)