Primecook pannen, het veilige, gezonde alternatief om mee te koken
Lifestyle · Feb 08, 2023

primecook cooking ware
primecook cooking ware
primecook cooking ware
primecook cooking ware
primecook cooking ware

#Reclame #ad (#NoGifts)

Zoals jullie wel weten hecht ik enorm veel waarde aan gezonde alternatieven voor zowat elk voorwerp dat we in onze woning gebruiken.
Toen ik me ging verdiepen en hoe ongezond standaard, regulier kookgerei is, was ik toch wel een weekje verbijsterd dat wij dit zelf al zo lang gebruikten. Ik ben dan ook meteen na de shock op zoek gegaan naar gezondere alternatieven en gelukkig is er hier toch een ruime keuze aan kook- en bakgerei zonder al de giftige rommel er in :) 

Op die manier kwam ik dan ook terecht bij Primecook en de prachtige Smeralda lijn. Hun kookgerei is namelijk volledig vrij van PTFE- ,PFOA, nikkel, lood en cadmium. Dat klonk natuurlijk als muziek in mijn oren!! Hun kook- bak- en braadpannen bestaan niet uit giftige stoffen en zijn gelijk ook duurzaam. Ze worden geproduceerd in Italië. Je kan ze gebruiken op alle soorten warmtebronnen en kooktoestellen: inductie kookvuren, elektrische kookvuren enz… Ook is de bodem van de pannen geschikt om te koken zonder vet. Heerlijk toch? Verder zijn ze eigenlijk ook heel goed bestand tegen krassen en zijn ze eenvoudig te reinigen.

Ik heb nu echt het gevoel dat wanneer we een maaltijd gaan bereiden met de pannen van Primecook, we effectief een gezonde maaltijd op tafel hebben staan zonder schadelijke stoffen in en voor Mila is dat naar mijn mening ook enorm belangrijk :) We kunnen nu genieten van gezond en lekker eten dat is klaargemaakt in veilig, handig en mooi keukengerief! Lets’s do this ;)

Wat ik trouwens ook een plus vind en nog even wou meegeven, is dat er op de website ook regelmatig acties lopen waarbij Primecook bij het aankopen van hun producten een boom plant. Heel erg mooi vind ik dit :) Het draagt namelijk enorm bij aan de herbebossing en de natuur.


Neem zeker een kijkje op de Primecook website en op hun leuke instagram pagina ;)
 

XOXO JM

10 Comments
* Your e-mail address will never be published

Max Prepp says:
Feb 10, 2023

reply

I use these kind of pans always for our food ;)

Lianne says:
Feb 10, 2023

reply

Can you prepare anything in it?

Ron says:
Feb 09, 2023

Layla says:
Feb 09, 2023

reply

I love the pans even though I don't understand Ducth 

Jan Debeler says:
Feb 08, 2023

reply

Zijn ze heel duur of vakt de prijs mee? De meeste van die pannen zijb echt zo duur dat ik er niet aan durf beginnen

Ron den Braber says:
Feb 09, 2023

reply

@Jan Debeler

Op www.Primecook.nl vind je alle prijzen. De pannen hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Lotte Mercier says:
Feb 08, 2023

reply

Ik heb zelf ook zulke pannen van Green Pan, zijn deze beter als hun?

Ron den Braber says:
Feb 09, 2023

reply

@Lotte Mercier

De pannen van Greenpan hebben een keramische anti-aanbaklaag en dat heeft niet dezelfde eigenschappen als Ecoshield. Zie: https://www.primecook.nl/ecoshield-antiaanbaklaag  Bovendien worden ze buiten Europa geproduceerd. Primecook in Italie met een strikte kwaliteitscontrole.

Lilly M says:
Feb 08, 2023

reply

Ik vind de kleur ook heel mooi :-) x

Lennert says:
Feb 08, 2023

reply

Prachtige pannen set :)