Tien keer zo gezond met SuperFoodies
Health · Mar 01, 2019

jenna minnie jennaminnie fashion blog superfoodies eu health
jenna minnie jennaminnie fashion blog superfoodies eu health
jenna minnie jennaminnie fashion blog superfoodies eu health
jenna minnie jennaminnie fashion blog superfoodies eu health
jenna minnie jennaminnie fashion blog superfoodies eu health
jenna minnie jennaminnie fashion blog superfoodies eu health
jenna minnie jennaminnie fashion blog superfoodies eu health

De laatste jaren is er veel te doen rond een gezonde levensstijl. Je kan er haast niet meer naast kijken. Gezond zijn en je fit en energiek voelen, is enorm belangrijk voor ons geworden en we zijn er dagelijks ook veel bewuster mee bezig! ☺

Zelf vind ik het ook een enorm interessant topic. Vooral gezonde voeding houdt me in de ban!

Een tijdje geleden kwam SuperFoodies toevallig onder mijn aandacht. Het gaat om een kant-en-klaar product met 26 voedzame ingediënten! Eigenlijk eenvoudig gezegd, het product zorgt voor een groot aandeel van je dagelijkse behoefte aan groenten en fruit, maar dan in de vorm van een poederdrankje ☺

Gezien ik niet altijd evenveel zin heb om een stukje fruit te schillen, leek het me wel een leuk idee om eens te gaan proberen. Je hebt slechts 1 theelepeltje nodig en voegt hieraan wat (kokos)water of (appel)sap, roeren en klaar. Ik nam het in de ochtend of einde dag als opkikkertje, ideaal.

Toen ik het product ontving, zat er ook nog een inspirerend groene recepten kookboek bij. Gezond eten moet zeker niet saai zijn, je kan middels dit kookboek lekker creatief aan de slag met gezonde receptjes die lekker en vooral groen zijn ;) Van groenteburgers tot muffins met Green juice poeder erin verwerkt, je hoeft het dus niet alleen te drinken, maar dit is wel het makkelijkste en snelste! Het kost je nog geen 1 minuut.

Het drankje ben ik meteen gaan testen en ik moet zeggen, heel erg lekker! Ik proefde meteen de vitamientjes in mijn glas ☺ Je vindt een groot aandeel algen, kruiden, probiotica en vitamine C terug in SuperFoodies! Geen gedoe en echt overheerlijk. Na een weekje voelde ik me op slag veel gezonder. Ik sliep beter en had veel meer energie.

Zijn jullie ook benieuwd naar SuperFoodies?? Neem dan zeker een kijkje op hun website en kom meer te weten over alle voordelen die er voor jou aan vast hangen ☺

Laat me zeker ook jullie bevindingen weten na het uittesten van dit lekkere groene drankje, wat jij voor verschil in jouw lichaam ervaart.

 

Je kan hier meer info raadplegen over SuperFoodies of @superfoodieseu.
Heb je vragen over deze website? Comment onderaan of contacteer mij.

Xoxo JM

7 Comments
* Your e-mail address will never be published

Klaas J says:
Mar 03, 2019

reply

*lippenstift hahaha

Klaas J says:
Mar 03, 2019

reply

Die lippenstoft staat je heel mooi kiss

Arne says:
Mar 03, 2019

reply

Ik heb al eens zoiets geprobeerd uit de UK, best lekker. Of het gezond was, dat weet ik niet

Sandra Mertens says:
Mar 02, 2019

reply

Omg zo een coole blogpost, ik kende dat nog niet

Aouk Kettels says:
Mar 02, 2019

Sarah says:
Mar 02, 2019

reply

Kan je dat echt elke dag drinken zonder risico voor de gezondheid? x

Janne says:
Mar 01, 2019

reply

Zalig!!!